Bedrijfsbeveiliging diensten

Bedrijfsbeveiliging op maat voor uw bedrijf

Bedrijfsbeveiliging bestaat uit een volledig aanpak met inzet van maatregelen om uw bedrijf te beschermen tegen inbraak, brand, schade, vandalisme en meer. Het doel is om de beveiliging optimaal te houden welke van toepassing is voor uw onderneming.

Het inzetten van bedrijfsbeveiliging bestaat uit verschillende diensten die wij kunnen leveren. Welke diensten ingezet worden, hangt af van uw doelstelling.

Daarom brengen wij vooraf in kaart tegen welke zaken u aan loopt met behulp van een risicoanalyse. Hieropvolgend stellen wij een beveiligingsplan op om te laten zien welke diensten van toepassing zijn. Hierbij kunt u denken aan de volgende diensten.

Mobiele surveillance

Als bedrijfsbeveiliging  dienst is Mobiele Surveillance en bewaking dé oplssing die bijdraagt aan het creëren van een prettige en veilige werkomgeving. Wij doen preventieve bewaking en beveiliging in onze veiligheidsvoertuigen, die herkenbaar zijn, op diverse bedrijventerreinen. Door de opvallende zichtbaarheid houden we ongewenste “bezoekers” op afstand van uw bedrijfslocatie.

Net iets anders dan anderen

Wij voelen ons niet alleen maar verantwoordelijk voor uw bedrijfspand maar zeker ook voor de openbare weg om veiligheid te waarborgen. Denk hierbij aan een defect van straatverlichting, niet verzorgde groene omgeving, slechte bestrating of andere belemmeringen. Dit soort situatie leggen wij voor u vast in onze eigen database.

Dagelijks worden er van de bevindingen, rapportages gemaakt en besproken met de ondernemers. Wij werken dan ook preventief voor een veilige werkomgeving.

Alarmopvolging

Bedrijfsbeveiliging dienst alarmopvolging is voor bedrijven erg belangrijk. Zodra wij een melding binnen krijgen zullen we, 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar staan met onze dienstvoertuig om uit te rukken naar uw bedrijfslocatie. Denk aan een inbraakalarm, brandalarm, persoonsalarm maar ook een calamiteitenoproep.

We zijn er snel bij!

Bij een melding zijn we snel aanwezig bij de situatie en zal onze dichtstbijzijnde surveillant een onderzoek doen naar de melding. Dit kunnen wij realiseren door een volledig digitaal aangestuurde werkproces. Uiteraard kunt u ook via een directe lijn in contact komen met onze Hoofdsurveillant van dienst.

Objectbeveiliging

Met objectbeveiliging zijn onze bewakers permanent aanwezig op de gewenste locatie van het object zodat u er zeker van wordt gesteld dat het ook fysiek beveilig wordt. De bewaker is aanwezig en zal daarmee ongewenst “bezoekers” doen afschrikken, ook wel een Hospitality Host genoemd.

Onze Hospitality Hosts zorgen niet alleen voor beveiliging maar controleert ook de omgeving op veiligheid. Daarnaast voelen wij ons medeverantwoordelijk voor de gehele facilitaire procesgang en eerste presentatie van uw onderneming.  Belangrijk is om medewerkers, bezoekers en leveranciers gastvrij te verwelkomen en te begeleiden.

Receptiediensten

Receptiediensten is de vriendelijke bedrijfsbeveiliging tevens het visitekaartje en de eerste indruk van uw organisatie. Dankzij onze enthousiast receptionisten ontvangen wij uw klanten, medewerkers, leveranciers, cliënten en bezoekers gastvriendelijk en professioneel. Het aannemen en verzenden van poststukken of het verzorgen van administratieve taken zijn ook geen probleem.

Alles naar uw wensen afgestemd

Wij dragen er dan ook altijd zorg voor dat we een duidelijk functieprofiel opstellen op basis van de wensen en eisen van onze opdrachtgevers, om vervolgens de juiste receptionist(e) bij uw bedrijf te zoeken. Ook de kleding is maatwerk en zal in samenspraak met onze opdrachtgevers worden vastgesteld.

Cameratoezicht

Met behulp van camerabewaking houden wij 24/7 toezicht op uw bedrijfslocatie en dat doen we in en rondom uw bedrijfspand, eigendommen en evenementen. Bij verdachte situatie wordt er direct ingegrepen.

Repressief cameratoezicht

Met repressief cameratoezicht, zorgen wij ervoor dat beelden achteraf teruggekeken kunnen worden als bewijs. Denk bijvoorbeeld aan camerabeveiliging op een bedrijfsterrein, in en rondom uw pand, bij evenementen of overige locaties. De beelden worden opgeslagen zodat deze ook weer gestuurd kunnen worden naar onze opdrachtgevers, politie of Justitie.

Onze recherchediensten

Diefstal, fraude, oplichting, bedrijfsspionage; om zomaar even iets op te noemen komt helaas vaak voor binnen organisaties. Het inschakelen van een gecertificeerd particulier onderzoeksbureau kan dan de uitkomst bieden. Daarom recherchediensten van Bravo Beveiliging!

Onze afdeling Recherchediensten is een door het Ministerie van Justitie en Veiligheid gecertificeerd particulier onderzoeksbureau onder POB-nummer 1748. Wij hebben veel ervaring in opsporingsdiensten zoals Politie en Koninklijke Marechaussee. Van regionaal, landelijk, en in voorkomend geval ook internationaal werken wij aan uw veilgheid.

Wij werken voor zakelijke opdrachtgevers van diverse MKB bedrijven tot multinationals.

We komen graag met u in contact