Beveiligingsbedrijf Bravo Beveiliging in Enschede - Veiligheid voorop!

Bravo Beveiliging in Enschede

Bravo Beveiliging is uw partner in veiligheid met vestigingen in Enschede, Hengelo, Oldenzaal. Beveiligingsbedrijf Bravo Beveiliging is een door het Ministerie van Justitie en Veiligheid, onder ND-nummer 5267 en POB-nummer 1748, erkende beveiligingsorganisatie. Met een ruime ervaring van meer dan 20 jaar helpen wij bedrijven en organisaties in heel Overijssel met veiligheid.

Als partner in in veiligheid bekijken we voor iedere situaties weer opnieuw, wat nodig is om veiligheid te kunnen garanderen. Dat betekend ook dat we ons volledig verdiepen in uw organisatie en onderzoeken waar alle risico’s liggen met behulp van een security scan.

Naast onze beveiligingsafdeling bieden wij ook recherchediensten aan waarbij we rechercheurs inzetten om fraude te achterhalen en bewijzen te verzamelen zodat organisaties hun recht kunnen halen.

Adresgegevens

Bravo Beveiliging B.V.
Strootsweg 30
7547 RW Enschede
085-773 10 77

Onze beveiliging in Enschede

We bieden onder andere de beveiligingsdiensten aan:

  • Verkeersbeveiliging
    Het verkeer in goede banen leiden doen we met onze verkeersbeveiligers zodat bestuurders in onveilige situaties goede worden begeleidt. Denk onder andere ook aan verkeersplannen en parkeerbegeleiding.
  • Cameratoezicht
    Op afstand kunnen we toezicht houden met camera’s om dreigende situaties te constateren, om vervolgens in te kunnen grijpen. Maar zeker ook bij diefstal om achteraf te onderzoeken wie de dader is geweest.
  • Objectbeveiliging
    Dankzij objectbeveiliging zorgen we voor een permanente aanwezigheid van een Beveiliger om veiligheid op locatie te leveren.

Bravo Beveiliging Enschede

We komen graag met u in contact

Wij pakken de kern (oorzaak) van uw probleem aan en bieden niet alleen een (tijdelijke) oplossing voor het gevolg daarvan.

Bij Bravo Beveiliging krijgt u één aanspreekpunt die als specialist uw belangen zal behartigen en organiseren en u van gevraagd en ongevraagd advies en informatie zal voorzien. Objectbewaking nodig?