Bravo Beveiliging in Hengelo is uw partner in veiligheid

Beveiligingsbedrijf Bravo Beveiliging in Hengelo

Bravo Beveiliging in Hengelo is hét beveiligingsbedrijf uit Overijssel dat u ontzorgd in veiligheid. Wij zijn niet voor niets dé partner in veiligheid. Ontzorging betekend ook full service en wij bieden daarom een breed scala aan beveiligingsdiensten aan om de veiligheid van uw gebouw, uw mensen, uw spullen en uw terrein te kunnen waarborgen.

Met een pakket van maatregelen zorgen we ervoor dat we uw organisatie veilig houden. Van alarmopvolging tot mobiele surveillance en receptiediensten bij de ingang. Dat allemaal met als doel om schade te beperken of zoveel mogelijk te voorkomen.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen en welke diensten van toepassing zijn voor u? Doe dan gerust de kosteloze security scan en wij gaan  samen met uw bedrijf de verschillende risico’s in kaart brengen en waar nodig een oplossing bieden.

We zijn gevestigd in Hengelo, Oldenzaal en Enschede waardoor we een volledige dekking in Twente kunnen bieden.

Adresgegevens

Bravo Beveiliging B.V.
Goudstraat 7
7554 NG Hengelo (O)
085-773 10 77

Professionele beveiliging in Hengelo

We bieden onder andere de volgende beveiligingsdiensten aan:

  • Objectbeveiliging
    Beveiligers die aanwezig zijn op locatie, kunnen in dreigende situaties ingrijpen waar nodig. Daarnaast helpen onze gastheren graag bij vragen van cliënten of om mensen die minder valide zijn om op weg te komen.
  • Cameratoezicht
    Vaak is het belangrijk om bij onveilige situaties direct te kunnen anticiperen of bewijs te verzamelen wanneer er diefstal of vernieling plaats heeft gevonden. Dit regelen wij eenvoudig met behulp van cameratoezicht.
  • Receptiediensten
    De traditionele receptiediensten zijn aan het veranderen en dat geld ook voor beveiligers. Er is meer behoefte aan security hosts, dus beveiligers die ook klantvriendelijk zijn en namens uw organisatie mensen weet te verwelkomen.

Bravo Beveiliging Hengelo

We komen graag met u in contact

Wij pakken de kern (oorzaak) van uw probleem aan en bieden niet alleen een (tijdelijke) oplossing voor het gevolg daarvan.

Bij Bravo Beveiliging krijgt u één aanspreekpunt die als specialist uw belangen zal behartigen en organiseren en u van gevraagd en ongevraagd advies en informatie zal voorzien. Objectbewaking nodig?