Bravo Beveiliging in Oldenzaal

Bravo Beveiliging in Oldenzaal

Beveiligingsbedrijf Bravo Beveiliging staat met haar team klaar om bedrijven en organisaties in Oldenzaal te ontzorgen in veiligheid. Vanuit de gemeente Oldenzaal heeft Bravo Beveiliging de opdracht gekregen om de stad te voorzien van veiligheid. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen van onze dienstverlening hebben we een vestiging in Oldenzaal voor onder andere onze Mobiele Surveillance.

Wilt u ook uw organisatie in Oldenzaal beveiligen en veilig houden? Dat kan! Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek of u kunt gerust bij ons langs komen. Vooraf maken we dan graag een kosteloze security scan. Hiermee brengen we de verschillende risico’s in kaart voor uw bedrijf en waar nodig bieden we een oplossing aan.

Naast beveiliging bieden we ook recherche aan vanuit onze recherche afdeling. Kortom een volledige dienstenpakket van úw partner in veiligheid!

Adresgegevens

Bravo Beveiliging B.V.
Eekboerstraat 30
7575 AX Oldenzaal
085-773 10 77

Professionele beveiliging in Oldenzaal

We bieden onder andere de beveiligingsdiensten aan:

  • Alarmopvolging
    Als buiten openingstijden het alarm van uw bedrijfspand af gaat, dan kunnen we direct anticiperen. Onze mobiele surveillant zal direct ter plaatse naar de locatie van de melding gaan om te onderzoeken wat er is gebeurd en waar nodig ingrijpen.
  • Mobiele surveillance
    Onze actieve mobiele surveillance rijdt continue rondes op bedrijventerreinen. Dat geeft een veilig gevoel en zorg voor afschrikking van mensen die verkeerde bedoelingen hebben.
  • Receptiediensten
    Met receptiediensten kunnen onze beveiligers, de bezoekers van een bedrijf gastvrij en vriendelijk ontvangen. Dit zorgt voor een veilig en gastvrij eerste indruk.

Bravo Beveiliging Oldenzaal

We komen graag met u in contact

Wij pakken de kern (oorzaak) van uw probleem aan en bieden niet alleen een (tijdelijke) oplossing voor het gevolg daarvan.

Bij Bravo Beveiliging krijgt u één aanspreekpunt die als specialist uw belangen zal behartigen en organiseren en u van gevraagd en ongevraagd advies en informatie zal voorzien. Objectbewaking nodig?