Beveiligingsbedrijf Bravo Beveiliging in Twente tot Almelo

Beveiligingsbedrijf Bravo Beveiliging in Twente tot Almelo

Er is veel behoefte aan beveiliging in Twente, waaronder in de plaatsen rondom Enschede, Hengelo, Oldenzaal en Almelo. Veiligheid geeft een positief gevoel en beleving voor jou en jouw klanten. Zeker voor branches die kwetsbaar zijn voor criminaliteit en diefstal.

Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van beveiliging om een veilig gevoel te vergroten. Hierdoor kunnen wij een oplossing bieden voor de oorzaak en niet alleen voor het gevolg.

Door het uitvoeren van een vrijblijvende en kosteloze security scan gaan wij samen met uw bedrijf de verschillende risico’s in kaart brengen en waar nodig een oplossing bieden.

Doordat wij veelal samen trainen met onze Opdrachtgevers kunnen we van elkaar leren en wordt er een eenheid gevormd. Vandaar onze slogan; Uw partner in veiligheid.

 

Onze beveiliging in Twente tot Almelo

We bieden onder andere de beveiligingsdiensten aan:

  • Security host
    Beveiligers die aanwezig zijn op locatie, kunnen in dreigende situaties ingrijpen waar nodig. Daarnaast helpen onze gastheren graag bij vragen van cliënten of om mensen die minder valide zijn om op weg te komen.
  • Cameratoezicht
    Op afstand kunnen we toezicht houden met camera’s om dreigende situaties te constateren, om vervolgens in te kunnen grijpen. Maar zeker ook bij diefstal om achteraf te onderzoeken wie de dader is geweest.
  • Receptiediensten
    Met receptiediensten kunnen onze beveiligers, de bezoekers van een bedrijf gastvrij en vriendelijk ontvangen. Dit zorgt voor een veilig en gastvrij eerste indruk.

We komen graag met u in contact

Wij pakken de kern (oorzaak) van uw probleem aan en bieden niet alleen een (tijdelijke) oplossing voor het gevolg daarvan.

Bij Bravo Beveiliging krijgt u één aanspreekpunt die als specialist uw belangen zal behartigen en organiseren en u van gevraagd en ongevraagd advies en informatie zal voorzien. Objectbewaking nodig?