Bravo beveiliging

Een overzicht van onze diensten

Onze beveiligingsdiensten

Beveiliging is een geheel van maatregelen om een specifiek doel te beschermen tegen interne en externe invloeden. De doelstelling van beveiliging is het beheersbaar houden, beperken of voorkomen van schade waar verschillende beveiligingsdiensten voor kunnen worden aangewend.

De inzet van de juiste beveiligingsdiensten is afhankelijk van meerdere factoren; Betreft het een object, een bedrijventerrein, een persoon of specifieke goederen? Wat zijn de risico’s, hoe groot zijn deze risico’s en wat kunnen de gevolgen zijn? Is de inzet van beveiligingsdiensten een vereiste conform verplicht gestelde verzekeringseisen, is het een noodzakelijke behoefte of is het een beleving?

Door het in kaart brengen van al deze zaken kan er een risicoanalyse worden gemaakt, waarna een beveiligingsplan op maat gemaakt kan worden. Door het op een juiste wijze bundelen van de kracht van mens, kennis en techniek kunnen die beveiligingsmaatregel worden getroffen die noodzakelijk zijn uw belangen te behartigen.

Alarmopvolging

Mobiele Surveillance

Security hosts

Evenementen beveiliging

Cameratoezicht

Opleidingen en overig

Receptiediensten

Service diensten

Verkeersbegeleiding

We komen graag met u in contact

Wij pakken de kern (oorzaak) van uw probleem aan en bieden niet alleen een (tijdelijke) oplossing voor het gevolg daarvan.

Bij Bravo Beveiliging krijgt u één aanspreekpunt die als specialist uw belangen zal behartigen en organiseren en u van gevraagd en ongevraagd advies en informatie zal voorzien.