Beveiligingsdiensten die vérder gaan

Professionele beveiligingsdiensten

Uw mensen, uw gebouw, uw terrein, uw spullen – hoe weet u dat ze goed beveiligd zijn? Bij Bravo Beveiliging vindt u hiervoor méér dan de beste beveiligingsdiensten. Waar anderen vaak de gevolgen aanpakken, zijn wij ze liever een stap voor. We gaan dan ook veel verder dan een beveiligingsprobleem oplossen. Ontdek hieronder hoe we bedrijfsbeveiliging inzetten.

Wat zijn beveiligingsdiensten?

Beveiligingsdiensten zijn een pakket van maatregelen om het in en om uw gebouw of (bouw/evenementen)terrein veilig te houden. Van bewakingscamera’s en alarmopvolging tot mobiele surveillance en security hosts bij de ingang. Doel? Schade voorkomen, beperken of beheersbaar houden.

Niet alle vormen van beveiliging zijn trouwens altijd nodig. Hieronder diepen we uit hoe dat zit.

Welke beveiligingsdiensten wanneer?

Welke beveiligingsdiensten u nodig heeft, hangt van allerlei zaken af. Zoals:

  • Wat wordt er beveiligd: gebouw, bedrijventerrein, persoon of goederen?
  • Wat zijn de risico’s?
  • Hoe groot zijn deze risico’s?
  • En wat kunnen de gevolgen zijn?
  • Verplicht de verzekeraar beveiliging, is het noodzaak of voelt het veiliger?

Van risicoanalyse naar beveiligingsplan

Graag zetten we bovenstaande vragen en antwoorden met u op een rij. Dit noemen we een risicoanalyse. Hebben we samen alles goed in beeld? Dan stellen we hiervoor een beveiligingsplan op maat op. In dat plan stoppen we alles voor het ideale plaatje: van mensen en kennis tot techniek. Zo ontstaat de best mogelijke beveiliging van uw eigendommen, gebouw of mensen. Dat geeft vertrouwen!

Op zoek naar een specialist in beveiliging in de zorg? Zoek niet verder! Wij zijn uw partner.

Wat zit er in een beveiligingsplan?

Uw beveiligingsplan bestaat uit (een combinatie van) onderstaande diensten:

1. In actie na alarm

Als buiten openingstijden het alarm van uw bedrijfspand gaat, krijgen wij dit signaal binnen. Wij sturen onze dichtstbijzijnde mobiele surveillant dan aan. Deze gaat er dan natuurlijk direct op af, in een opvallend surveillancevoertuig. Zo zijn we dus altijd snel aanwezig en hoeft u niet midden in de nacht uw bed uit en zelf op onderzoek.

Dit onderdeel van onze beveiligingsdiensten heet: alarmopvolging. Hieronder vallen ook managementrapporten die u inzicht geven in aantallen en trends in alarmmeldingen. Zo ziet u eventueel patronen in plekken, tijden en soorten alarm. Of in oorzaken: van onterechte meldingen door dieren tot overlast van hangjongeren. Dat geeft u waar nodig handvatten voor extra maatregelen.

2. Rondes rijden op bedrijventerreinen

Onze mobiele surveillance rijdt rondes op bedrijventerreinen. Dat heeft 2 effecten: allereerst voelen medewerkers op het terrein zich veiliger, zo blijkt uit reacties van onze klanten. Daarnaast gaat er van onze aanwezigheid een afschrikeffect uit voor mensen die kwaad in de zin hebben. Hoe dat komt? Onze beveiligingsauto’s vallen nogal op. Net als onze duidelijk herkenbare beveiligers.

3. Veilig bemande receptie

De klassieke receptiediensten veranderen. Net als de klassieke beveiligers. Steeds vaker maken bedrijven gebruik van onze security hosts; beveiligingsmedewerkers die ook optreden als huismeester, gastheer en receptionist. Wij hebben deze contactrijke experts met veiligheidsdiploma’s en onderhoudskwaliteiten voor u klaarstaan binnen het pakket aan beveiligingsdiensten.

4. Controle per camera

Ongure types die rond uw bedrijfsgebouw hangen of vernielingen? Liever denkt u er niet aan. En dat hoeft ook niet als u onze beveiligingsdiensten inschakelt. In het bijzonder als u ons laat waken via cameratoezicht en camerabewaking. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Check hier alles over ons cameratoezicht.

5. Uw evenement beveiligd

Houdt u een voetbalwedstrijd of evenement op uw eigen terrein of ergens anders? Wilt u ongewenst bezoek weren of op een andere manier de veiligheid en beveiliging goed geregeld hebben? Ook hiervoor staat onze afdeling evenementenbeveiliging voor u klaar.

Contact opnemen met Bravo Beveiliging

Wilt u meer dan iemand die een beveiligingsprobleem oplost? Zoekt u een beveiligingspartner die verder waakt dan het oog reikt? Neem vrijblijvend contact met ons op.

U krijgt bij Bravo Beveiliging één specialist als vast aanspreekpunt. Die weet alle ins en outs van uw situatie en beveiliging. Van hem ontvangt u gevraagd en ongevraagd advies.