Safe met complete camerabeveiliging tegen inbraak & brand

Camerabeveiliging

24 uur per dag en 7 dagen in de week

Complete camerabeveiliging tegen inbraak & brand

Het is nacht. Buiten klinkt geluid van voetstappen. En hoort u daar nou het inslaan van een ruit? Of was het slechts onweer? Of u nu thuis bent of niet, het voelt onprettig dat uw kostbare spullen onbeschermd liggen, terwijl onweer, brand en inbrekers mogelijk toeslaan. Op al deze en andere momenten bent u blij met camerabeveiliging in en om uw huis. Zodat u snel weet of er iets aan de hand is. Bravo Beveiliging helpt u er graag mee.

Wat is camerabeveiliging?

Uw spullen en huis beschermen met de hulp van een camera, dat is de betekenis van camerabeveiliging. De naam dekt de lading eigenlijk niet helemaal. Want feitelijke bescherming hebt u natuurlijk niet van een camera, wél van mensen die de beelden bekijken en waar nodig snel in actie komen als er gevaar dreigt. Wij bieden u naar wens beide.

Meteen in actie komen bij inbraak of brand

Wilt u zekerheid hebben dat uw huis en eigendommen het best beschermd zijn? Maak dan gebruik van onze camerabewaking met bewaker. Die bekijkt de beelden continu. Op afstand of bij u in het gebouw. Zodra er reden is voor onrust, komt hij in actie: zelf óf door politie of brandweer te bellen. Grote kans dat u hierdoor ergere problemen voorkomt. Bijvoorbeeld omdat hij razendsnel een brand blust. Of kwaadwillenden snel in de kraag kan grijpen.

Waar, hoe & privacy

Hoeveel camera’s hebt u nodig? Waar plaatst u ze? En gelden er ook regels, bijvoorbeeld op het gebied van privacy? Wij zijn helemaal in thuis in de wetten en regels. En weten wat strategisch slim is qua soorten camera’s, plekken, aantallen en plaatsing. Graag geven we u advies en techniek op maat, zodat we samen volgens de regels werken.

Vormen van camerabeveiliging

Beveiligingscamera met:

  • Beeldscherm
  • Bewegingsmelder
  • Nachtzicht/infrarood
  • Microfoon
  • Opname (app)
  • Zelfdenkende beveiligingscamera

Hoe werkt het?

Tegenwoordig maken we veel gebruik van camera’s met bewegingsmelders. Zodra de camera iets ziet bewegen, gaat er een alarm af. Dat komt naar wens binnen op uw smartphone, bij onze mobiele surveillance of bij een meldkamer. Wie het alarm ontvangt, ziet meteen de beelden. Is het vals alarm of zijn er problemen? Waar nodig komen we meteen in actie.

Geen alarm bij dieren

Vindt u het prettig dat er alleen alarm afgaat als er écht iets aan de hand is? Dus niet bij élke beweging, maar bij beweging die een mogelijk gevaar vormt? Immers, als er een vleermuis of een kat voorbij komt, ziet de bewegingsmelder dit wel, maar is er meestal weinig aan de hand… Daarom werken we tegenwoordig met VCA: video content analyse. Ontdek hieronder meer over deze techniek.

Zelfdenkende camera

In simpele taal is VCA software die de lengte en breedte ziet van dat wat er beweegt. En die vervolgens zelf inschat of het gaat om een dier, mens of voertuig. De techniek gaat nóg verder: eventueel markeren we zelf vanaf welke afstand de software hierover pas hoeft te gaan nadenken! Dit noemen we een virtueel hek: pas bij beweging binnen dit virtuele hek is er reden voor alarm.

Expert in camerabeveiliging

Al ruim 20 jaar hebben we ervaring met beveiligingstechniek en bewakingscamera’s. Als expert zetten we onze kennis en ervaring ook graag voor u in. Daarbij houden we oog voor nieuwe techniek en combineren we die naar wens graag met onze andere beveiligingsdiensten.

We komen graag met u in contact

Wij pakken de kern (oorzaak) van uw probleem aan en bieden niet alleen een (tijdelijke) oplossing voor het gevolg daarvan.

Bij Bravo Beveiliging krijgt u één aanspreekpunt, die als specialist uw belangen zal behartigen en organiseren en u van gevraagd en ongevraagd advies en informatie zal voorzien.