Evenementenbeveiliging

Wij behouden de juiste sfeer op uw evenement

Evenementenbeveiliging

Wij weten als geen ander hoeveel tijd en energie het kost om een evenement te organiseren, waarbij de wet- en regelgeving de laatste jaren sterk is aangescherpt. Wij kunnen uw organisatie dan ook volledig ontlasten door het (mee)schrijven of opmaken van een veiligheidsplan, het verzorgen van evenementbeveiligers, verkeersregelaars, EHBO-ers en gastheren/gastdames. Hierdoor kunt u zich volledig richten op uw evenement en bezoekers.

Tevens kunnen we zorgdragen voor een communicatiewagen welke als centrale commandopost kan fungeren om de contacten tussen Bravo Beveiliging, de organisatie, de politie, de verkeersregelaars en de EHBO-ers te organiseren. Indien wenselijk kan deze communicatiewagen ook fungeren als uitkijkpost, waarbij we middels mobiele camera’s toezicht kunnen houden op en rondom uw evenement.

We komen graag met u in contact

Wij pakken de kern (oorzaak) van uw probleem aan en bieden niet alleen een (tijdelijke) oplossing voor het gevolg daarvan.

Bij Bravo Beveiliging krijgt u één aanspreekpunt die als specialist uw belangen zal behartigen en organiseren en u van gevraagd en ongevraagd advies en informatie zal voorzien.