Evenementenbeveiliging - Beveiliging van Evenementen goed geregeld

Professionele evenementenbeveiliging

Wij behouden de juiste sfeer met beveiliging van uw evenementen

Evenementenbeveiliging

Wij weten als geen ander hoeveel tijd en energie het kost om een evenement te organiseren, waarbij de wet- en regelgeving de laatste jaren sterk is aangescherpt. Wij kunnen organisaties dan ook volledig ontlasten in het beveiliging van evenementen. Dit doen we door het (mee)schrijven of opmaken van een veiligheidsplan, het verzorgen van evenement beveiligers, verkeersregelaars, EHBO-ers en gastheren/gastdames. Hierdoor kunt u zich volledig richten op uw evenement en bezoekers.

Tevens kunnen we zorg dragen voor een communicatiewagen welke als centrale commandopost kan fungeren om de contacten tussen Bravo Beveiliging, de organisatie, de politie, de verkeersregelaars en de EHBO-ers te organiseren. Indien wenselijk kan deze communicatiewagen ook fungeren als uitkijkpost, waarbij we middels mobiele camera’s toezicht kunnen houden op en rondom uw evenement.

We komen graag met u in contact

Wij pakken de kern (oorzaak) van uw probleem aan en bieden niet alleen een (tijdelijke) oplossing voor het gevolg daarvan.

Bij Bravo Beveiliging krijgt u één aanspreekpunt die als specialist uw belangen zal behartigen en organiseren en u van gevraagd en ongevraagd advies en informatie zal voorzien.