Event Security inhuren voorkomt reputatie schade

Professionele event security inhuren

Wij staan garant voor een veilig event

Event security inhuren

Een event zoals een festival, een race of spektakel op een bedrijventerrein, een groot feest worden grootschalig georganiseerd maar hebt u daarbij de beveiliging optimaal geregeld? Bij grote evenementen hebben we te maken met veel mensen, veel alcohol en een brandende zon. Daarbij kan dan zomaar de vlam in de pan slaan. Dat is waar wij als event security team klaar staan om veiligheid te brengen bij het feest met evenementen beveiliging.

Event security: vergunning ook geregeld

Los van menselijke risico’s zijn er ook nog wetten en regels waar uw event aan moet voldoen. Daarom is evenementen beveiliging een logische stap om te zetten voor uw event. Alle vereiste vergunningen moeten hiervoor worden aangevraagd. Wij denken graag met u mee met activiteiten die u zelf organiseert, en in hoeverre dit veilig is voor uw event.

U wilt toch niet een tweede monstertruckdrama zoals in Haaksbergen …?

U zit niet te wachten op dat soort toestanden, want u wilt een mooi evenement neerzetten voor uw gasten. Tegenwoordig ontkomt u er niet meer aan dat er filmpjes verschijnen op YouTube van slaags geraakte bezoekers, wanneer er iets gebeurt. De reputatieschade die dit oplevert, is niet te overzien.

Kies voor professionele event beveiliging

Als beveiligingsbedrijf raden wij het aan om ellende te voorkomen en te zorgen dat uw evenement goed is beveiligd. Ontbreekt u hiervoor de kennis? Schakel ons gerust in en wij lopen alle stappen met u door om een geslaagd feest neer te zetten. Zo denken we mee over alle risico’s én komen we met praktische adviezen.

Kies voor het complete pakket of maak gebruik van losse onderdelen. Denk aan:

  • Compleet schrijven en opstellen van veiligheidsplan (of meehelpen hieraan)
  • Evenementenbeveiligers inschakelen
  • Verkeersregelaars inschakelen
  • EHBO’ers inschakelen
  • Gastheren/gastdames inschakelen

Evenementenbeveiliging regelen?
We komen graag met u in contact

Wij pakken de kern (oorzaak) van uw probleem aan en bieden niet alleen een (tijdelijke) oplossing voor het gevolg daarvan.

Bij Bravo Beveiliging krijgt u één aanspreekpunt die als specialist uw belangen zal behartigen en organiseren en u van gevraagd en ongevraagd advies en informatie zal voorzien.