Mobiele surveillance en bewaking | Prettige leefomgeving

Mobiele surveillance en bewaking

Een prettige en veilige woon- en werkomgeving dankzij mobiele bewaking

Mobiele surveillance

Onze afdeling Mobiele Surveillance draagt bij aan het creëren van een prettige en veilige woon- en werkomgeving. Onze Mobiele Surveillance, met de herkenbare surveillancevoertuigen, zetten we preventief in als collectieve beveiligingsdienst op een bedrijventerrein. Doordat er continue zichtbare aanwezigheid is van deze herkenbare surveillancevoertuigen zal dit een afschrik effect hebben op ongewenste “bezoekers”.

Full-service mobiele beveiliging en bewaking

Bravo Beveiliging verricht tevens de traditionele beveiligingstaken zoals openingsronden, brand- en sluitronden, controleronden en afsluitbegeleidingen. Gedurende deze ronden zal er zorg worden gedragen voor het afsluiten van ramen en deuren, brandgevaarlijke situaties, (on)bevoegde aanwezigen en overige afwijkingen. Aan deze verschillende ronden geven we invulling op basis van de behoeften van onze opdrachtgevers.

Wij kijken net even iets verder met mobiele surveillance

Onze mobiele surveillanten voelen zich niet alleen verantwoordelijk voor uw pand of terrein maar ook voor de openbare weg. Het signaleren en rapporteren van defecte (straat)verlichting, te dicht of te hoog begroeide bosschages waardoor het zicht wordt belemmerd, gevaarlijke verkeerssituaties, en verdachte personen en/of voertuigen worden allemaal gerapporteerd en vastgelegd in onze database.

Van deze ronden en bevindingen zal dagelijks een rapportage worden opgemaakt die persoonlijk met de bewoners en ondernemers zal worden besproken. Hierdoor werken we preventief en kunnen we met onze gezamenlijke inspanning zorg dragen voor een veilige woon- en werkomgeving. In de regio’s Enschede, Hengelo, Almelo en Oldenzaal en haar buitengebied kunnen wij ook diverse collectieve beveiligingsoplossingen aanbieden. 

Doordat wij veel ervaring hebben op dit gebied worden wij regelmatig  gevraagd deel te nemen in verschillende (landelijke) werkgroepen voor onder andere het KVO (Keurmerk Veilig Ondernemen), waar we een sleutelpositie in vervullen.

We komen graag met u in contact

Wij pakken de kern (oorzaak) van uw probleem aan en bieden niet alleen een (tijdelijke) oplossing voor het gevolg daarvan.

Bij Bravo Beveiliging krijgt u één aanspreekpunt die als specialist uw belangen zal behartigen en organiseren en u van gevraagd en ongevraagd advies en informatie zal voorzien.