Receptiediensten

De eerste indruk van uw bedrijf, en die eerste indruk kun je maar één keer maken.

Receptiediensten op maat

De receptionist(e) is het visitekaartje en de eerste indruk van uw bedrijf, en die eerste indruk kun je maar één keer maken. Onze receptionist(e) draagt enthousiast, gastvriendelijk en professioneel zorg voor het ontvangst van uw medewerkers, bezoekers en leveranciers. Ook kunnen taken zoals het aannemen en verzenden van post en pakketjes, het verzorgen van administratieve werkzaamheden, het (agenda)beheer van spreekruimtes of carpoolvoertuigen maar ook cateringwerkzaamheden in onderling overleg worden vastgesteld.

Uw wensen en eisen perfect in kaart

Wij dragen er dan ook altijd zorg voor dat we een duidelijk functieprofiel opstellen op basis van de wensen en eisen van onze opdrachtgevers, om vervolgens de juiste receptionist(e) bij uw bedrijf te zoeken. Ook de kleding is maatwerk en zal in samenspraak met onze opdrachtgevers worden vastgesteld.

Tevens beseffen wij ons dat de receptionist(e) veelal ook een sociale functie heeft waar integriteit hoog in het vaandel staat. We voelen ons dan ook één met onze opdrachtgevers waarbij we onze opdrachtgevers in het hart sluiten en niet uit het oog verliezen.

We komen graag met u in contact

Wij pakken de kern (oorzaak) van uw probleem aan en bieden niet alleen een (tijdelijke) oplossing voor het gevolg daarvan.

Bij Bravo Beveiliging krijgt u één aanspreekpunt die als specialist uw belangen zal behartigen en organiseren en u van gevraagd en ongevraagd advies en informatie zal voorzien.