Diverse servicediensten: bode- & huismeesterdiensten

Service diensten

Diverse servicediensten zoals bodediensten, huismeesterdiensten of interne postverspreidingsdiensten

Service diensten

Bravo Beveiliging kan diverse servicediensten voor u organiseren zoals bodediensten, huismeesterdiensten of interne postverspreidingsdiensten. Deze werkzaamheden betreffen onder andere het rondbrengen van post en andere administratieve documenten, het verzorgen van kleine reparaties en onderhoudswerkzaamheden, sleutelbeheer, toezien op naleving van de huisregels en wettelijke bepalingen etc.. Hierdoor kan uw organisatie volledig ontlast worden op facilitair gebied, waarbij in praktijk veelal een combinatie van deze diensten toe wordt gepast.

Ruime ervaring op het gebied van service

Wij ervaren dat organisaties veelal wel de behoefte hebben om 40 uur per week een beroep te kunnen doen op deze ondersteunende diensten maar in praktijk hier slechts een aantal uur per week daadwerkelijk gebruik van maken. Doordat wij flexibel zijn in onze inzet en de inhoud van deze vorm van dienstverlening kunnen we ons aanpassen aan uw behoefte.

Wij hebben ervaren dat door een juiste inzet en afstemming met onze opdrachtgevers onze servicediensten niet alleen uw organisatie ontzorgen maar dat door deze efficiëntieslag uw organisatie zelfs rendabeler kan worden.

We komen graag met u in contact

Wij pakken de kern (oorzaak) van uw probleem aan en bieden niet alleen een (tijdelijke) oplossing voor het gevolg daarvan.

Bij Bravo Beveiliging krijgt u één aanspreekpunt die als specialist uw belangen zal behartigen en organiseren en u van gevraagd en ongevraagd advies en informatie zal voorzien.