Gratis Beveiligingsdiensten voor ondernemers tijdens Corona!
Bravo_Beveiliging

Veel bedrijven en haar medewerkers worden op dit moment op enerlei wijze getroffen door het coronavirus en/of de daaraan gekoppelde maatregelen. Onder andere het sluiten van de ondernemingen in zijn geheel ofwel het thuis laten werken van de medewerkers betekent dat veel bedrijfspanden en bedrijfsterreinen er verlaten uitzien. Helaas is het zo dat er ook een doelgroep is die misbruikt maakt van deze situatie, waarbij het aantal inbraken en ontvreemdingen fors toeneemt.

In deze moeilijke tijd dienen veel ondernemers alle zeilen bij te zetten om hier samen met haar werknemers weer zo goed mogelijk uit te komen. Dit is een intense opgave, waarbij de situatie dagelijks kan veranderen en alle aandacht vergt.

Bravo Beveiliging biedt daarom haar diensten gratis en vrijblijvend aan zodat u zich geen zorgen hoeft te maken om uw bedrijfspand, bedrijfsterrein en eigendommen. Indien u onze website bezoekt en zich aanmeldt zullen wij uw onderneming opnemen in onze collectieve surveillance in de regio Enschede-Hengelo-Oldenzaal en het daaraan grenzende buitengebied. Aanmelden kan via de link www.bravobeveiliging.nl

Wij hopen op deze wijze ook ons steentje bij te dragen om weer sterker uit deze crisis te komen.

Bravo_Beveiliging

beveiligingsbedrijf Bravo Beveiliging Hengelo