Bravo Beveiliging breidt uit met Bravo Recherchediensten!
Logo Bravo recherche

‘Het afgelopen jaar kregen wij steeds meer vraag naar recherchewerkzaamheden waar wij geen invulling aan konden geven. Tevens zagen wij in de directe omgeving geen potentiële samenwerkingspartners die deze specialistische dienstverlening volgens onze gestelde kwaliteitseisen zouden kunnen uitvoeren’ verteld René Bouman. ‘Wij hebben de keuze gemaakt om gedurende 2019 een integer, professioneel en betrouwbaar Particulier Recherchebureau op te zetten, en dat is meer dan gelukt’.

Bravo Recherchediensten is een door het Ministerie van Justitie en Veiligheid erkend Particulier Onderzoeksbureau onder POB-nummer 1748. Doordat wij werken met ervaren rechercheurs, die minimaal 10 jaar ervaring binnen de opsporingswereld hebben, kunnen wij deze kwaliteit waarborgen. Onze rechercheurs hebben ervaring opgedaan binnen de politie, de Koninklijke Marechaussee en de particuliere recherche en weten in een oriënterend en vrijblijvend adviesgesprek altijd een goede afweging te maken en het juiste advies te geven wat de mogelijkheden maar ook juist de onmogelijkheden zijn.

Waarvoor zou u ons in kunnen schakelen; Pre-employment screening, verzekerings- en financiële fraude, diefstal, verduistering, cv-controle, bedrijfsspionage, integriteitsonderzoek, ongeoorloofd ziekteverzuim, internetonderzoek, observaties, concurrentie- en relatiebeding, inzet verborgen camera’s, beveiligingsadviezen, risicoanalyses en digitaal forensisch onderzoek.

Het is dan ook mooi om te vernemen dat de afgelopen periode diverse zorgverzekeraars, gemeenten, advocatenkantoren en overige bedrijven en particulieren ons reeds hebben weten te vinden.

Wenst u samen met ons de mogelijkheden te onderzoeken of het inschakelen van een Particulier Recherchebureau van toegevoegde waarde kan zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via recherche@bravobeveiliging.nl of 085-7731077.

beveiligingsbedrijf Bravo Beveiliging Hengelo