Bravo Beveiliging excelleert bij audit Keurmerk Beveiliging
Logo Keurmerk Beveiliging web

Bravo Beveiliging is erkend door het ministerie van Justitie en Veiligheid en in het bezit van onder andere het Keurmerk Beveiliging.

Om onze kwaliteit aantoonbaar te blijven waarborgen zijn wij onderworpen aan een jaarlijkse audit voor het Keurmerk Beveiliging en mochten wij afgelopen maand ook nog een cao-controle ondergaan. Voor beide audits is Bravo Beveiliging geslaagd, waarbij er zelfs kenbaar werd gemaakt dat wij met onze bedrijfsvoering een voorbeeld zijn voor velen.

Tijdens de audits is er aandacht geschonken aan het op een juiste wijze hanteren van de cao, het op een veilige wijze administreren van klantgegevens en personeelsgegevens alsmede een kijkje genomen op de werkvloer. Het mooiste compliment dat wij hebben mogen ontvangen is dat het enthousiasme en de professionaliteit van onze operationele medewerkers tot uiting kwam, er veel parate kennis aanwezig was en een enorme betrokkenheid bij de opdrachtgever, aldus de auditor.

Goed om te vernemen dat audits nu ook in de praktijk worden getoetst en mooi om dergelijke complimenten te mogen ontvangen.

beveiligingsbedrijf Bravo Beveiliging Hengelo