Bravo Beveiliging meerjarige hoofdsponsor triatleet Stijn Jansen | Bravo Beveiliging

Onlangs had triatleet Stijn Jansen een interview bij de krant, dit interview kwam recht uit zijn hart.
Deze openheid en oprechtheid werd opgepikt door René Bouman van Bravo Beveiliging. Nadat René Bouman het artikel las, heeft hij Stijn Jansen uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

De absolute wil en onvoorwaardelijke inzet om de beste te zijn bleek de grote gemeenschappelijke deler. Al gauw bleek dat beide een goede klik hadden en dat Bravo Beveiliging Stijn Jansen wil helpen in zijn route naar zijn droomdoel, de Olympische Spelen van 2024. Bravo Beveiliging zet zich al jaren in als partner van diverse sporters/sportevenementen in de Twentse regio en nu ook voor Stijn Jansen.

De route naar de Olympische Spelen kan je alleen afleggen met ondersteuning van een goede partner, aldus Stijn Jansen. Bravo Beveiliging is voor Stijn Jansen de juiste partner voor deze route en zal hem als hoofdsponsor de komende jaren ondersteunen. Bravo Beveiliging heeft als doel het ontlasten en ontzorgen van haar relaties. Stijn Jansen wordt ook ontlast en ontzorgt door dit sponsorship zodat hij zich volledig op zijn sportieve prestaties kan focussen.

De kwalificatie voor het EK duathlon is inmiddels een feit, dit EK is op 4 juli 2021. De week erna is in Rotterdam het NK Olympische afstand triathlon, waar Stijn Jansen ook aan de start zal verschijnen.

Stijn Jansen en Bravo Beveiliging kijken uit naar deze mooie samenwerking!

beveiligingsbedrijf Bravo Beveiliging Hengelo