De ervaring en expertise van Bravo Recherchediensten | Bravo Beveiliging
Logo Bravo recherche

Bravo Recherchediensten

Wist u dat Bravo Recherchediensten, middels een vergunning van het Ministerie van Justitie en Veiligheid, gecertificeerd is om onderzoeken te mogen instellen?

Deze onafhankelijke afdeling van de Bravo organisatie is gestart met drie particuliere onderzoekers en inmiddels bestaat de afdeling al uit zeven gecertificeerde particulier onderzoekers, onder leiding van een coördinator. Allen zijn zij jarenlang werkzaam geweest binnen de opsporingswereld zoals de politie, de Marechaussee en de MIVD en hebben ruime ervaring met rechercheonderzoeken.

De afdeling werkt geheel zelfstandig en vertrouwelijk binnen de Bravo organisatie. Er worden opdrachten uitgevoerd t.b.v. het bedrijfsleven maar ook voor particulieren. Regelmatig wordt Bravo Recherchediensten dan ook door advocatenkantoren en/of hun cliënten ingeschakeld om nader onderzoek te doen in diverse zaken. Door middel van onze diverse onderzoeksmethoden zoals het interviewen van getuigen en andere betrokkenen, digitaal forensisch onderzoek en observaties wordt door ons een naar waarheid opgemaakt rapport opgemaakt. Dit rapport kan als wettig bewijs worden gebruikt door de politie, advocaten, de Officier van Justitie en/of de rechtbank. Dit alles met als doelstelling een onafhankelijke waarheidsvinding.

Doordat de politie wegens tekort aan mankracht steeds minder tijd heeft om bepaalde onderzoeken uit te voeren, vindt er de laatste jaren een verschuiving plaats naar particuliere onderzoeksbureaus. Deze kunnen veelal uitgebreider, sneller en gerichter onderzoek doen en hebben hierdoor veelal ook meer mogelijkheden.

De afgelopen jaren heeft Bravo Recherche met succes onderzoeken van uiteenlopende aard uitgevoerd zoals stalking, diefstal, verduistering, brandonderzoek, partneralimentatie, verduistering en fraude.

Bent u geïnteresseerd en wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact op met ons hoofdkantoor in Hengelo via 085-7731077 of mail naar recherche@bravobeveiliging.nl

Logo Bravo recherche

beveiligingsbedrijf Bravo Beveiliging Hengelo