Detectivebureau: Bravo beveiliging en Recherchebureau

Detectivebureau Bravo Beveiliging

Detectivebureau wordt ook wel recherchebureau genoemd

Veelvoorkomende zaken waarvoor je graag een detectivebureau wil inhuren zijn diefstal, fraude, oplichting en bedrijfsspionage. Bij bedrijven komt dit helaas steeds vaker voor. Tijd om dat actie te ondernemen!

Gecertificeerde partner in veiligheid en recherche

Bravo Beveiliging is een een gecertificeerd ( door het Ministerie van Justitie en Veiligheid ) detectivebureau onder POB nummer 1748. Wij hebben een ruime werkvering bij onder andere de Politie en Koninklijke Marechaussee. Wij werken regionaal ( in en rondom Twente) landelijk, en in sommige gevallen zelfs internationaal.

Branches en bedrijfstakken die ons vooral inschakelen voor onze diensten zijn advocatenkantoren, verzekeringsmaatschappijen, MKB bedrijven, Multinationals en accountantskantoren.

Hoe we werken:

Als eerste voeren we graag een vrijblijvend adviesgesprek en bespreken we met onze potentiële opdrachtgevers de (on)mogelijkheden voor het gewenste onderzoek. Bevalt onze plan van aanpak en is het wettelijk ook gerechtvaardigd? Dan brengen we graag een voorstel uit!  Wanneer we beiden hiermee eens zijn dan zullen we onze werkzaamheid professioneel en naar wens uitvoeren. Meer weten? Neem contact op!

Contact opnemen

Wij pakken de kern (oorzaak) van uw probleem aan en bieden niet alleen een (tijdelijke) oplossing voor het gevolg daarvan.

Bij Detectivebureau Bravo Beveiliging krijgt u één aanspreekpunt die als specialist uw belangen zal behartigen en organiseren en u van gevraagd en ongevraagd advies en informatie zal voorzien.