Detectivebureau: Bravo beveiliging en Recherchebureau

Detectivebureau Bravo Beveiliging

Detectivebureau wordt ook wel recherchebureau genoemd

Detectivebureau

Bent u op zoek naar een professioneel en betrouwbaar detectivebureau? Dan bent u bij Bravo Beveiliging aan het juiste adres! Of u nu last hebt van diefstal, fraude, oplichting of bedrijfsspionage, bij detectivebureau Bravo Beveiliging helpen we u graag.

Wat is een detectivebureau?

Een detectivebureau is een bureau waar men een privédetective kan inhuren. Een privédetective (ook wel een particulier onderzoeker) is iemand die gegevens verzamelt en analyseert, meestal ten behoeve van het oplossen of voorkomen van een misdrijf of onrechtmatige daad. Een detectivebureau wordt ook wel een recherchebureau genoemd. Veelvoorkomende zaken waarvoor je een detectivebureau kunt inhuren zijn diefstal, fraude, oplichting en bedrijfsspionage. Helaas komen deze vormen van criminaliteit steeds vaker voor bij bedrijven. Heeft u hier ook mee te maken? Dan is het nu tijd om in actie te komen!

Bravo Beveiliging als detectivebureau 

Detectivebureau Bravo Beveiliging is gespecialiseerd in het onderzoeken van zaken op het gebied van diefstal, fraude, oplichting en bedrijfsspionage. Branches en bedrijfstakken die ons vooral inschakelen voor onze diensten zijn advocatenkantoren, verzekeringsmaatschappijen en accountantskantoren, maar ook andere MKB-bedrijven en multinationals.

Bravo Beveiliging is een door het Ministerie van Justitie en Veiligheid gecertificeerd detectivebureau (geregistreerd onder POB-nummer 1748) en aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Detectivebureau Bravo Beveiliging werkt vanzelfsprekend binnen de wettelijke kaders en conform de huidige wetgeving.

Behalve als detectivebureau zijn wij ook werkzaam op andere onderdelen van beveiliging, zoals objectbeveiliging, evenementenbeveiliging, alarmopvolging, mobiele surveillance en cameratoezicht. We kunnen onszelf dus met trots deskundige noemen op het gebied van beveiliging.

Voorbeelden onderzoeken detectivebureau

Graag lichten we enkele voorbeelden toe van onderzoeken die we voor u kunnen verrichten.

• Onderzoek naar verzekeringsfraude
Wanneer een verzekeraar vermoedt dat een klant zich schuldig maakt aan verzekeringsfraude, dan kunt u bij ons terecht voor een onderzoek. Dit kan bijvoorbeeld een doelgericht onderzoek zijn op de locatie van een geclaimde diefstal of schade, maar kan ook bestaan uit interviews of achtergrondonderzoek. We voeren het onderzoek professioneel en kostenbewust uit met als doel snel de waarheid boven tafel te krijgen.

• Onderzoek naar ziekteverzuim werknemers
Wanneer uw medewerkers afwezig zijn door ziekte, kan dit uw bedrijf veel geld kosten. Laat staan wanneer de werknemer niet écht ziek blijkt te zijn. Wanneer u vermoedt dat een medewerker zich onterecht ziekmeldt, kunnen wij als detectivebureau een onderzoek naar dit ziekteverzuim voor u uitvoeren. Onderzoek naar ziekteverzuim wordt in de meeste gevallen uitgevoerd door middel van observatie. Aan het einde van het onderzoek ontvangt u van ons altijd een uitgebreide rapportage met de bevindingen van ons detectivebureau.

• Onderzoek naar bedrijfsspionage
Hoewel u bij spionage wellicht meer aan een spannende film denkt, komt dit vaker voor in het bedrijfsleven dan u zou verwachten. Wanneer u binnen uw bedrijf vermoedens heeft van het lekken van informatie aan bijvoorbeeld concurrenten of andere partijen, dan kan het verstandig zijn hiervoor een detectivebureau in te schakelen. De spionage kan het werk van een medewerker zijn, maar ook van bijvoorbeeld een sollicitant. Door de hulp in te schakelen van detectivebureau Bravo Beveiliging, weet u zeker dat er een gedegen onderzoek zal worden uitgevoerd waar u wat aan hebt.​

Werkwijze detectivebureau

Hoe gaan we bij detectivebureau Bravo Beveiliging te werk? Ieder onderzoek begint met een vrijblijvend adviesgesprek. Deze intake kan op ons kantoor in Hengelo plaatsvinden, maar ook op iedere andere gewenste locatie. Ook is het mogelijk de intake telefonisch te doen. Tijdens het gesprek maken we kennis en luisteren we naar het probleem waar u mee kampt, zodat we een goed beeld krijgen van de situatie. Ook vertellen we iets meer over onszelf en wat we voor u kunnen betekenen. We proberen een zo concreet mogelijk plan van aanpak te formuleren. Ieder onderzoek is immers maatwerk. Wanneer ons plan van aanpak u bevalt en het is wettelijk ook gerechtvaardigd, brengen we graag een offerte uit. Wanneer u hiermee akkoord gaat, gaan wij met veel zorg voor u aan de slag.

Onze manier van werken is te allen tijde professioneel en discreet. Wij onderzoeken het probleem aan de hand van verschillende onderzoeksmethoden. Denk hierbij aan het gebruik van verborgen camera’s en observatie door een deskundige privédetective. Tijdens en na het onderzoek delen wij uiteraard onze bevindingen met u, indien nodig passen wij de strategie tussentijds aan. Na afloop van het onderzoek maken wij het onderzoeksrapport op. Dit rapport kun u indien gewenst gebruiken als bewijs in civiele en strafrechtelijke zaken. Mocht dit nodig zijn, dan zijn wij ook bereid de onderzoeksresultaten voor de rechter toe te lichten.

Werkgebied detectivebureau 

Het werkgebied van detectivebureau Bravo Beveiliging is in de eerste plaats Twente en omgeving. Ons kantoor is gevestigd in Hengelo en de omgeving kennen wij dan ook als onze broekzak. Helaas houden criminelen zich niet altijd aan een specifiek gebied en onze diensten reiken dan ook verder dan alleen Twente. Daarom werken wij uiteraard ook in de rest van Nederland en indien nodig zelfs buiten de landsgrenzen. Wij kunnen u dus overal voorzien van goede privédetectives om uw zaak op te lossen.

Kosten detectivebureau

Het is lastig een indicatie te geven van de kosten van een detectivebureau. De inzet van de onderzoeksmiddelen en de benodigde uren van een privédetective verschillen uiteraard per situatie. Natuurlijk ontvangt u na afloop van het intakegesprek altijd een offerte waarin we een zo goed mogelijke schatting doen van de kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Daarnaast houden we u tijdens het onderzoek continu op de hoogte van de voortgang en eventuele extra kosten. We werken hierbij zo transparant mogelijk.

Contact detectivebureau Bravo beveiliging

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbaar detectivebureau in Hengelo of omgeving, dan bent u bij Bravo Beveiliging op de juiste plek! We denken graag met u mee in gevallen van diefstal, fraude, oplichting of bedrijfsspionage en helpen uw probleem zo snel mogelijk op te lossen. Onze doelstelling is het totaal ontlasten en ontzorgen van onze opdrachtgevers door het organiseren van maatwerkoplossingen. Kunt u onze hulp gebruiken? Neem dan vandaag nog contact op met detectivebureau Bravo Beveiliging, we gaan graag met u in gesprek!

Contact opnemen

Wij pakken de kern (oorzaak) van uw probleem aan en bieden niet alleen een (tijdelijke) oplossing voor het gevolg daarvan.

Bij Detectivebureau Bravo Beveiliging krijgt u één aanspreekpunt die als specialist uw belangen zal behartigen en organiseren en u van gevraagd en ongevraagd advies en informatie zal voorzien.