Een Leven Lang Ontwikkelen binnen Bravo Beveiliging

Bravo Beveiliging heeft zich geconformeerd aan IKBINDR, een initiatief van Het Twents Fonds voor Vakmanschap.

“Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich doorlopend blijven ontwikkelen. Dat kan binnen de bestaande functie door middel van coaching, training en cursussen, maar ook door het volgen van een passende vervolgopleiding. Doordat onze medewerkers diverse opleidingen aan worden geboden zoals Coördinator Beveiliging, Particulier Onderzoeker, HBO Security Management of Integrale Veiligheidskunde kunnen ze ook doorgroeien naar andere functies” aldus René Bouman van Bravo Beveiliging.

Het Twentse Fonds voor Vakmanschap geeft een extra stimulans aan deze ontwikkeling, die wij graag met IKBINDR uit willen dragen. Met diverse medewerkers zijn er persoonlijke ontwikkel plannen (POP) opgezet om gezamenlijk te investeren en de gezamenlijke doelstellingen na te streven. Wij kennen allemaal wel de uitspraak: “Wat als we in mensen investeren en ze verlaten ons bedrijf versus wat als we niet in mensen investeren en ze blijven?”. Wij kiezen voor het investeren, waardoor ze blijven.

Het lijkt ons, zeker in deze tijd, dat iedere werkgever hierover na dient te denken. Laten we de juiste medewerkers en het vakmanschap in huis en in Twente houden!

beveiligingsbedrijf Bravo Beveiliging Hengelo