Erkend gecertificeerd beveiligingsbedrijf met veel ervaring

Keurmerken beveiligingsbedrijf

Kwaliteit & veiligheid
werkpakt

Keurmerk WerkPakt

Werkgevers die zich nadrukkelijk onderscheiden door sociaal ondernemerschap kunnen worden onderscheiden met het Werkpakt keurmerk door de gemeente. Werkpakt-werkgevers onderkennen de talenten van (langdurig) werkzoekenden, bieden hen perspectief en vertalen dit in succesvol en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Samen met de gemeente en andere partners dragen Werkpakt-werkgevers bij aan duurzame oplossingen voor werkzoekenden en treden daarbij op als ambassadeur en betrokken partner.

Logo Keurmerk Beveiliging web

Keurmerk Beveiliging

Het keurmerk van de Nederlandse Veiligheidsbranche is het keurmerk voor de beveiligingsbranche, dat onafhankelijkheid en onpartijdig is. Dit keurmerk besteedt veel aandacht aan wat een opdrachtgever belangrijk vindt. Jaarlijks wordt gekeken of een keurmerkhouder zich houdt aan de wet, financieel solide en betrouwbaar is, kwalitatief hoogstaande dienstverlening nakomt en de landelijke cao naleeft.

erkend leerbedrijf

Keurmerk SBB Leerbedrijf

De Wet educatie en beroepsonderwijs verplicht mbo-studenten het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij een erkend leerbedrijf, dit noemen we de beroepspraktijkvorming (BPV). Erkende leerbedrijven zijn een schoolvoorbeeld voor de branche. Door studenten te helpen opleiden leveren zij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap.