Ook Huuskes kiest voor Bravo Beveiliging | Bravo Beveiliging

Huuskes, de maaltijdproducent en totaalleverancier voor de gezondheidszorg in Nederland, kiest ook voor Bravo Beveiliging.

Met locaties in Enschede, Nijkerk, Beuningen, Winschoten, Apeldoorn en Oldenzaal en ruim 800 medewerkers hanteert Huuskes de vertrekpunten ‘vers’, ‘klantgericht’ en ‘leverbetrouwbaar’. Huuskes is een ondernemend familiebedrijf waar ze met enthousiaste collega’s werken aan smaken, recepturen, innovaties en verbeteringen.

Na een uitvoerig aanbestedingstraject heeft Huuskes de conclusie getrokken dat Bravo Beveiliging de beste partner in veiligheid en beveiliging voor Huuskes is. Met ingang van 01 juli 2019 mag Bravo Beveiliging zorg dragen voor de invulling van de vaste objectbeveiliging, mobiele surveillance, alarmopvolging en het cameratoezicht voor de diverse locaties van Huuskes.

Doorslaggevend was de vernieuwende en eigen visie van Bravo Beveiliging hoe invulling te geven aan deze uitvraag en de wijze waarop de kwaliteit van dienstverlening zal worden verbeterd en gemonitord. “Onze beveiligers leveren een extra toegevoegde waarde naast de reguliere beveiligingstaken en wij adviseren onze opdrachtgevers. Dit betekent dat wij onze opdrachtgevers ook meenemen in de wereld van de technische en innovatieve mogelijkheden, ook als we deze oplossingen niet zelf kunnen bieden. Dit betekent dat wij altijd de beste en meeste effectieve oplossing  kunnen bieden” aldus algemeen directeur René Bouman.

Wij zijn dan ook trots dat wij wederom het vertrouwen hebben gekregen en deze vooruitstrevende organisatie aan ons klantenbestand hebben mogen toevoegen.

 

Bravo Beveiliging, uw partner in veiligheid en beveiliging.

beveiligingsbedrijf Bravo Beveiliging Hengelo