RIBW Groep geeft vertrouwen aan Bravo Beveiliging. | Bravo Beveiliging
Foto RIBW Groep samen sterk

De RIBW Groep Overijssel, actief in 25 Overijsselse gemeenten, geeft het vertrouwen op het gebied van veiligheid en beveiliging aan Bravo Beveiliging.

Bravo Beveiliging verzorgt voor de RIBW Groep alle veiligheidsgerelateerde zaken, waaronder objectbeveiliging, mobiele surveillance, alarmopvolging en beveiligingstechniek op al haar locaties in Overijssel. De keuze voor Bravo Beveiliging had als doorslag de hoge mate van flexibiliteit, het pro-actief meedenken met de RIBW Groep en het specifieke geselecteerde zorgteam Beveiligers welke allen een achtergrond en ervaring hebben met de specifieke doelgroep.

Het organiseren van beveiliging is geen uitzendwerk en het louter leveren van “poppetjes” aldus René Bouman, Directeur Bravo Beveiliging. Wij kijken specifiek welke behoefte onze klanten en haar cliënten hebben en zoeken daarbij de juiste man of vrouw. Hierdoor hebben we een goede match en een prettige basis voor een samenwerking met het gewenste resultaat.

Conform het motto van de RIBW Groep; Samen sterk!

Wenst u ook vrijblijvend informatie over wat Bravo Beveiliging voor uw (zorg)organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website of bel 085 – 77 310 77.

 

beveiligingsbedrijf Bravo Beveiliging Hengelo