Uitbreiding Bravo Beveiliging! | Bravo Beveiliging
FOTO BJ+Rene

Rene

In verband met de continue groei is Bert-Jan Nusmeier toegetreden als Operationeel Directeur binnen Bravo Beveiliging.

Bert-Jan Nusmeier heeft gedurende zijn loopbaan diverse functies bekleed in de dienstverlenende sector, waaronder 10 jaar in de beveiligingsbranche. Zijn omgang met medewerkers, het relatiebeheer met opdrachtgevers en de servicegerichte instelling van Bert-Jan Nusmeier maakt hem van grote meerwaarde binnen de organisatie.

Onze medewerkers zijn ons Human Capital en bepalen uiteindelijk de kwaliteit en flexibiliteit aldus Bert-Jan. Door onze platte organisatiestructuur, hebben wij meteen binding met onze medewerkers en kunnen we snel schakelen. Hierbij onderscheiden wij ons in de markt door maatwerkoplossingen te bieden op basis van de wensen, behoeftes en verwachtingen van onze opdrachtgevers. Hierbij maken wij een risicoanalyse en pakken wij de kern van uw beveiligingsbehoefte aan. Wij zijn immers geen uitzendbureau of payrollbedrijf die louter invulling geven aan een dienstaanvraag.

Door de aanwinst van Bert-Jan Nusmeier kan de verdere groei worden voortgezet, waarbij de huidige kwaliteit van dienstverlening bij onze opdrachtgevers geborgd zal blijven.

Wij wensen Bert-Jan heel veel succes met deze stap, binnen onze organisatie.

Wenst u ook persoonlijk kennis te maken met Bert-Jan Nusmeier en/of de organisatie Bravo Beveiliging? Neem dan contact met ons op en wij komen graag bij u langs.

beveiligingsbedrijf Bravo Beveiliging Hengelo